Širák nebo mořské hlubiny – i slavní se umějí postavit výzvám

Třeba seriálový a divadelní herec Štěpán Benoni si už dlouho chtěl vyzkoušet, jaké to je přespat pod širákem. A to je Štěpán zároveň správcem národního parku! Pohodlnost a pracovní vytížení mu však nedovolilo, aby si tenhle svůj sen splnil. „Naštěstí mě oslovil Zlatý Bažant a dostal jsem výzvu, abych něco, co už delší dobu odkládám, uskutečnil... Takžéééé hurá do lesa,“ podělil se s fanoušky na svém Instagramu.


IG Štěpána Benoniho

A do bažantění, jak se objevování nových zážitků a pokořování výzev říká, se pustil s vervou! „Přírodu miluju, ale mám pocit, že poslední dobou jsem nějak zpohodlněl. Naposledy jsem šel takhle bez stanu loni v létě. Takže hurá jde se!“ napsal. Fanoušci se ho ptali, proč mu společnost dělá zrovna pivo původem ze Slovenska. „Já mám rád všechno slovenské pivo, ženy… tedy myslím samozřejmě tu mojí (manželku)!!!!“ vysvětlil.

Také známý kuchař a vítěz soutěže MasterChef Česko 2020 Roman Staša se rozhodl zdolat výzvu, kterou mu přichystala značka Zlatý Bažant. Každou návštěvu u moře mu znepříjemňoval strach z mořských hlubin. Proto vyrazil na jachtu, aby si zaplaval na otevřeném moři. „Výzvu už mám skoro celej den za sebou, ale klepu se ještě teďka. Ani ne tak ze studený vody na širým moři, ale spíš z tý hloubky pode mnou. K tomuhle jsem měl obrovskej respekt vždycky a nebýt týhle výzvy, tak jsem tohle sebepřekonání oddaloval ještě hooodně dlouho. Třeba na nikdy,“ smál se ve svém příspěvku.

IG Romana Staši

Za odměnu si pak na palubě dopřál vychlazené pivo. „Za tu výzvu si dám dneska ještě jedno, možná dvě. Víc už ne, protože tak po pátým pivu se začínám hlásit do různejch reality show…,“ podělil se o zážitek se svými fanoušky.

Parťák na pořádné „bažantění“ 

Prémiový světlý ležák Zlatý Bažant si získá milovníky piva svým správným řízem a vyváženou středně plnou chutí. Ta po napití přechází v příjemnou hořkost, která v závěru postupně doznívá. Čichovým buňkám zalahodí výrazným chmelovým aromatem, které mu dodává pečlivě vybíraný chmel. Sytou zlatožlutou barvu získává díky kvalitnímu sladu. Vychutnat si ho můžete správně vychlazený, z láhve nebo z plechovky.

Doporučená cena: láhev 18,90 korun, plechovka 20,90 korun